Spring naar inhoud

Start TOP-trainingen voorlopig uitgesteld

Beste TOP-pers,

Helaas hebben wij vrijdagavond 11 september in overleg met het Bestuur en de Technische Commissie het besluit moeten nemen dat de start van de TOP-trainingen uitgesteld wordt.

Het aantal inschrijvingen is dit jaar aanzienlijk minder dan vorig jaar, waardoor we de kosten momenteel niet kunnen dekken. Komt het door de Corona en de bijbehorende onzekerheden? Wij weten het niet.

Ook zijn de niveaus uiteenlopend waardoor het voor enkele groepen lastig wordt om een gelijkwaardige, elkaar uitdagende groep op het veld te krijgen. Dit achten wij echter wel noodzakelijk om kwalitatief goede Talenttrainingen te kunnen verzorgen waardoor jullie TOP-pers in het volleybal kunnen groeien en met een voldaan gevoel de zaal uit gaan.

Komende periode willen we gebruiken om nog extra te werven, de bekendheid van de TOP-trainingen te vergroten en ons PR materiaal aan te passen in de hoop dat we toch op een nader te bepalen datum na de herfstvakantie de trainingen weer kunnen opstarten. Jullie zullen dan uiteraard de eersten zijn die we gaan informeren.

Voor nu wensen we jullie allen een sportief Coronavrij seizoen toe.

Tot ziens in de zaal!

Jeroen, Kees, Tom, Johnny en Yolande

Topvolley Eindhoven