Spring naar inhoud

Start T.O.P. Volley 2021/2022

Beste (ouders van) TOP-pers welke zich voor seizoen 2020-2021 hadden ingeschreven,

Voorbereiding nieuw seizoen TOP-volleybal weer gestart

Na een jaar van afwezigheid vanwege de Corona-perikelen en (on)mogelijkheden zijn Jeroen en de trainers voorzichtig de plannen voor komend seizoen aan het uitwerken. Want één ding is zeker: ook zij hebben jullie enthousiasme en leergierigheid afgelopen seizoen erg gemist. We hopen er met zijn allen op dat we begin september, na de zomervakantie met de gewone trainingen, maar ook met TOP-volleybal weer kunnen gaan starten.

Wat houdt de TOP-training in?

Afgelopen seizoenen hebben we in totaal met bijna 60 jeugdleden komend van meerdere verenigingen (VCE PSV, MVC de Hangar, VC Bladel, Ledub, ODI, Nuvoc) deelgenomen aan de zondagochtendtrainingen van TOP Volleybal Eindhoven.

Deze trainingen worden gegeven door ervaren trainers onder leiding van Jeroen van Vugt en zijn bestemd voor volleyballers in de leeftijd van 12 tot en met 20 jaar. Daarbij is het niet van belang of je daadwerkelijk in een jeugdteam speelt of al ingedeeld bent in een dames- of herenteam.

De trainingen zijn gericht op het individu en bedoeld om de diverse technieken te verbeteren, te verfijnen en nieuwe technieken aan te leren. Dat wordt gerealiseerd door de deelnemers in te delen op niveau en niet op basis van het team waarin je normaliter speelt. Aan teamtraining wordt geen aandacht besteed.

De trainingen vinden plaats op zondagochtend gedurende de periode medio/eind september 2021 tot en met eind april 2022 en zullen worden gegeven in de Sporthal van de Fontys Sporthogeschool Eindhoven, Theo Koomenlaan 3 te Eindhoven.

Per trainingsblok worden de deelnemers qua niveau ingedeeld over de velden. Per veld geldt een maximum van een 12-tal volleyballers. Zo ontstaan er evenwichtige groepen en kan de kwaliteit worden gewaarborgd. Hier zal komend seizoen nog meer aandacht voor zijn, wat kan betekenen dat tijdens de eerste training een selectie plaatsvindt. Tijdens het seizoen kunnen de groepen ook nog wijzigen.

De kosten bedragen 200 euro voor 20 trainingen. Als deelnemer ontvang je ook een TOP- trainingsshirt.

Op onze nieuwe website www.topvolley.nl vindt je meer informatie. Op deze site vindt je ook het aanmeldingsformulier ( http://www.topvolley.nl/aanmeldingsformulier/ ) .

Graag aanmelden via dit formulier, waarna ik je na ontvangst een bevestiging zal sturen.

Dus ben je gemotiveerd en wil je naast je club-/teamtraining meer uit jezelf halen en je verder willen ontwikkelen, wacht niet langer en schrijf je dan tijdig in.

Want VOL = VOL

Graag ontvangen we je inschrijving voor 1 augustus 2021.

Natuurlijk mogen jullie deze mail binnen jullie vereniging onder teamgenoten/volleyvrienden en -vriendinnen gerust delen, want samen deelnemen aan TOP vergroot het sportplezier en mogelijke teamresultaten.

Heb je nog vragen stuur dan een mail naar Jeroen (jeroenvanvugt1964@gmail.com) of naar mij (secretaris@vcepsv.nl) en wij zullen die dan beantwoorden.

Met sportieve groet mede namens Jeroen,

Yolande Coelen

Secretaris VCE PSV + TOP Volleybal Eindhoven